Tencuială mecanizată

pentru casa ta

Avantaje tencuială mecanizată

Pentru tencuială mecanizată se folosește material de tencuit preambalat pe baza de ipsos sau var-ciment, de la firme renumite. Materialul se aplică cu ajutorul unei mașini de tencuit.

Echipa noastră execută aceste servicii de tencuială în spații rezidențiale sau comerciale. Prin utilizarea tehnologiei economisim timp si resurse financiare.

Recomandam acest tip de tencuieli pentru orice proprietar care dorește o casă cu finisaje de lux, în timp redus, la o calitate si niște prețuri avantajoase.

Exista doua tipuri de tencuială: cea pe baza de ipsos si cea pe baza de var-ciment:

TENCUIALA MECANIZATĂ pe bază de ipsos

Dacă vorbim despre tencuiala pe baza de ipsos, ar trebui sa știți ca aceasta este recomandată în mod special la interior, pentru ca are rolul de a regla umiditatea din aer.

Tencuiala pe bază de ipsos se folosește cu precădere în baie sau bucătărie, acolo unde exista un nivel mare de umezeala.

Această tencuială mai are un avantaj destul de important, mai ales când vorbim de finisajele interioare: ajuta la creșterea aderentei vopselei lavabile.

După ce a fost aplicata, mai ai nevoie doar de un strat de glet de finisaj și o vopsea lavabilă. După aceea, poți spune ca locuința ta este gata.

TENCUIALA MECANIZATĂ pe baza de var - ciment

Tencuiala mecanizată var ciment este recomandat la tencuirea pereților interiori, în camere cu umiditate ridicata, dar și a zidurilor exterioare în vederea aplicării termo-sistemului. Ea mai este folosită la garduri, socluri, subsoluri etc. Aplicând-o, se pot obține suprafețe foarte drepte și la grosimi de peste 4cm. Tencuiala pe bază de var-ciment este extrem de fiabilă și elimină complet riscul de apariție al fisurilor. Prin urmare, putem spune că este foarte rezistentă.

Apelați la noi cu încredere

Oferim lucrări de cea mai bună calitate, cel mai rapid, la prețuri rezonabile! În urma noastră rămâne doar lucrarea, fără moloz și deșeuri – facem curat!

Scroll to Top