Amenajări exterioare

pentru casa ta

Detalii amenajări interioare

Activitatea de amenajări interioare reprezintă un cuprins al tuturor etapelor de finisaj pentru o locuință, apartament, birou sau orice alt spațiu.

Dacă vom lua ca exemplu o casa la roșu, putem discuta despre toate etapele de lucru și ordinea firească în care ele trebuie parcurse. În aceste etape de lucru se vor regăsi: instalațiile electrice, sanitare, tencuieli, șape, rigips, gleturi, vopsea lavabilă, placări ceramice, montaj uși, parchet etc.

Fiecare din aceste etape de finalizare a unei case este foarte importantă și trebuie executată corect.

De asemenea, venim în ajutorul dumneavoastră pentru a alege cele mai bune materiale și cei mai avantajoși furnizori.

Înainte După

Amenajările interioare sunt extrem de pretențioase și necesită multă atenție și precizie. Indiferent dacă este vorba doar despre o cosmetizare și împrospătare sau se pune și problema unei recompartimentări în interior, cunoștințele de specialitate și dedicația sunt obligatorii.

Lucrând cu noi, vă garantăm rezultatede funcționalitate și estetice spectaculoase. Transformările vor fi întotdeauna importante și plăcute.

Izolare și tavane false

Executăm lucrări de izolare termică / fonică și tavane false cu o precizie și o eficiență deosebite.

Placări cu diverse materiale

Facem la cerere placări pe interior cu piatră, gresie și faianță. Alegem materialele și aspectul împreună cu clienții noștri, pentru cele mai bune rezultate.

Compartimentare

Facem lucrări de compartimentare și structuri interioare. Rolul acestora poate fi și funcțional și estetic în același timp, dar poate fi și strict estetic.

Decorațiuni

Asigurăm montarea instalațiilor electrice, sanitare și de alimentare cu gaz înainte de finisare. De asemenea, la cerere să pot face și cablaje pentru sistemele de supraveghere video și sisteme de alarmă.

Apelați la noi cu încredere

Oferim lucrări de cea mai bună calitate, cel mai rapid, la prețuri rezonabile! În urma noastră rămâne doar lucrarea, fără moloz și deșeuri – facem curat!

Scroll to Top