Amenajări exterioare

pentru casa ta

Detalii amenajări exterioare

Facem amenajări exterioare pentru orice locuință, birou sau orice alt spațiu. Pentru calitatea lucrărilor, este necesar ca operațiile să fie stabilite de la început foarte bine, în funcție de ce vă doriți.

Suntem strânși legați de condițiile favorabile / nefavorabile de vreme.

În primul rând, vorbim despre curățarea, îndreptarea și izolarea zonelor unde se vor efectua lucrări Aceste operații de pregătire sunt necesare indiferent de lucrare: fațade, alei beton, garduri sau placări cu piatra.

După ce se va termina aceasta etapa, putem începe finisajele finale, pentru a finaliza lucrarea în totalitate. Pentru ca totul sa iasă așa cum vă doriți, venim cu cele mai bune sfaturi și sugestii despre materiale și prețuri.

Finisarea pe exterior a clădirilor este făcută cu precizie și o exigență maximă. Respectăm întotdeauna dorințele clientului și pentru punerea lor în aplicare găsim cea mai bună rezolvare.

Oricare ar fi stilul aspectului final, ținem întotdeauna cont de durabilitate și funcționalitate. Ceea ce facem nu se limitează la o simplă cosmetizare, ci ia în calcul și izolarea între clădire și teren, durabilitatea și latura practică a destinației acelui spațiu.

Izolații termice și fonice

Executăm izolații la exteriorul clădirilor, cu materiale de cea mai bună calitate. Acordăm o atenție deosebită izolării clădirii chiar de la baza ei, pentru a evita infiltrațiile de apă și igrasia.

Placări cu piatră

Placările cu piatră pe exterior sunt recunoscute pentru durabilitate și estetica lor deosebită. Știm că o placare prost făcută poate anula complet toate aceste avantaje și acordăm o atenție specială calității lucrărilor.

Acoperișuri

Dependințe exterioare

Trotuare, parcări

Garduri și finisarea lor

Apelați la noi cu încredere

Oferim lucrări de cea mai bună calitate, cel mai rapid, la prețuri rezonabile! În urma noastră rămâne doar lucrarea, fără moloz și deșeuri – facem curat!

Scroll to Top